Nu lyser solen och den långa väntan är snart är över, vintern har släppt sitt grepp och våren med alla blommor och färger är här! Det är dags att åter ta fram sin utrustning från sin vinterförvaring. Kanske är det även dags att se över vad det är man tar fram. Hur står det till med din utrustning egentligen!

Oftast tänker man, Driver, nya bollar, en bättre putter och kanske några nya wedgar! Men kanske är det istället dags att titta på allt annat. Bag, elvagn, handskar, peggs eller vad det må vara. Vi har kollat igenom www.TeeTime.se och letat upp lite roliga saker som vi tror kan göra livet lite lättare på banan. Kanske är det något för dig.

Våra 5 favoriter.

1. Vi börjar med att kolla in en riktigt snygg och fräck Elvagn.

Stewart Q-Follow elvagn. Elvagnen som följer dig runt på golfbanan, du fäster sändaren i skärpet och vagne kommer med bluetooth teknik följa dig runt på banan. När du stannar så stannar den, när du går ja, då sätter den fart efter dig.

2. Switchgrip

Switchgrip, ett enkel sätt att förändra sin ”sving” och känslan för sina klubbor. Längst bak i greppet finns möjlighet att byta ut en vikt. Detta förändrar balansen i klubban och därmed hela ”sving upplevelsen”. Flera proffs använder detta, den kändaste var Jack Nicklaus vår största golfare genom tiderna. Han hade dock inte chans att använda dessa gree, utan fick istället tejpa fast två mynt längst bak.

3. Golfhandske i känguruskinn eller golfhandske för artros!

Golfhandskar, vi finner två handskar som verkar intressanta. En gjord av känguruskinn som är tunnare men ändå starkare. Väl värt att pröva. Sedan en golfhandske för Er som lider av artros i händerna. Kanske är denna handsken för Er.

4. Golfbagen för dig som gillar att bära.

Golfbag som inte är som de andra, man har den på ryggen. Grasshopper golfbag ser ut som en ryggsäck, en svensk uppfinning som ser både cool ut och som fixar ”sned” belastningen som blir när man bär den vanliga golfbagen runt på banan.

5. Elvagnen som är lätt och extremt enkel att fälla upp och ihop.

Wishbone elvagnen som syns på bilden ovan, vi gillar den för att den finns i flera snygga färger och är den enklaste vagnen att fälla upp och ihop. Den har utvecklats utav folk som gjort barnvagnar, så smidigheten har haft fokus här.

Stewart Q follow elvagn
Switchgrip förändra vikten i klubban
Känguru golfhandske
Golfbag på ryggen
Wishbone elvagn