Som vi har längtat, inte bara efter GöteborgsGolfaren utan såklart om att vintern äntligen släppt sitt grepp. Blommorna slår ut, vu fick vårdagsjämning, vi ställer snart om till sommartid – precis allt detta gör längtan till golfen än större. Nu är det nära.

Kanske öppnar Er bana i helgen eller så har den som plan att öppna till påsk, hur som helst det är väligt nära nu! Men nu kan Ni stilla er golfabstinens genom att läsa årets första nummer av GöteborgsGolfaren.

Årets första GöteborgsGolfaren har flera spännande artiklar! Årets ledare, golfhistoria från Volvo, ta del av seriesystemets indelning, bankonsulentens tankar om banornas status. Lös regelfrågorna eller Golfkrysset!

Men främsta av allt! Se vilka erbjudande som våra anonsörer erbjuder, flera klubbar från Halland, Skåne annonserar. De har ju tidigare säsongstart än vi och kan vara ett alternativ. Flertaler golfresearrangörer med erbjudanden om spännande golfresor till varmare breddgrader. Husvisningar vid Hills GK (Hills Villastad) eller Partille GK (Skanska/Öjersjö), och Ni når deras erbjudande genom att trycka på annonsen.
Här är länken till den digitala tidningen på Prenly.

Ni finner den tryckta tidningen ute på Er klubb i slutet av veckan (23/24 mars), ta Ert exemplar eller se till att greenfee gäster och besäkare får ett exemplar – tidningen är helt gratis.

Vi på GöteborgsGolfaren önskar ettt härligt golfår.