Övrigt om GöteborgsGolfaren

Vilka är vi

GöteborgsGolfaren ges ut i samarbete mellan Göteborgs Golfförbund och J2media AB. Vi på J2media ansvarar för annonser, tryck, distribution mm. Golfförbundet ansvarar för det redaktionella innehållet, tycker du det vore kul att skriva för tidningen. Hör då av dig!

Kuriosa

Inte ofta en lokal produkt är en av Sveriges största publikationer, men så är fallet med GöteborgsGolfaren. Med sina ca 3.000 exemplar i tryck och över 35 000 mejl till våra medlemmar är så fallet. Hör av dig till oss på J2media om du vill annonsera eller se om vi kan hjälpa dig med ett liknande projekt för Er förening/organisation.

Fantastiskt att få en gratis tidning i brevlådan 4 ggr/år. Alltid kul att läsa om sitt eget distrikt och om folk och banor man känner till. Fortsätt så!

Johan Nilzén

Måste säga att tidningen, har blivit bättre, ny layout har gjort den fräschare. Sedan är ju Er nya hemsida bra, tycker också om Ert nyhetsbrev för uppdatera mig mellan Era nummer.

Claes Johansson

Fortsätt kämpa, en papperstidning behövs och uppskattas ordentligt för oss äldre. Vore roligt om Ni kan ni ge ut den oftare.

Bengt-Göran Oskarsson

Bättre för var gång, layout och det nya formatet var riktigt bra. Behöver inte Svensk Golf när ni finns!

Olof Andersson

Kortfattat om vår Integritetspolicy (GDPR)

Vilka personuppgifter samlar vi in och varifrån?

Om du beställer en prenumeration av oss, om du besöker eller registrerar dig på vår webbplats kan du komma att lämna information till oss som anses utgöra personuppgifter enligt tillämplig personuppgiftslagstiftning.

Insamling av dina personuppgifter kan ske från följande källor:

  • via GöteborgsGolfaren.se, t.ex. när du beställer en tidningsprenumeration, beställer vårt nyhetsbrev, eller deltar i någon av våra tävlingar;
  • när du kontaktar oss via e-post;

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Om du har beställt en tryckt prenumeration av GöteborgsGolfaren, har du ingått ett avtal med oss och vi behandlar därför dina personuppgifter i syfte att administrera ditt köp eller din beställning samt att kunna leverera den tjänst eller produkt du har beställt.

Lagring av personuppgifter

GöteborgsGolfaren vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas och lagras säkert. Dina personuppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande lag och för att uppnå de syften som anges ovan. Dina personuppgifter behandlas av oss under följande tidsperioder. Därefter raderas personuppgifterna.

LÄS HELA VÅR INTEGRITETSPOLICY HÄR