Ibland ångrar man sina beslut, som att inte kolla på golfen igår natt när Phil tog sin 6:e Major seger. Han blev därmed den äldsta Major segrare någonsin. Att Phil skulle vinna på den längsta Majorbanan någonsin som spelats, att han med ett wild card och en världsranking på 115 inför tävlingen fanns bara inte på kartan.  Detta kan vara den största Majors bedriften någonsin. 

Phil som har varit lite som en nutida Ballesteros, han har spridit bollarna ”all over the place” men har med ett gudabenådat närspel ändå fixat ”ett resultat”. Men att han skulle kunna göra detta på Ocean Course är omöjligt. Bollen ligger i plurret om du sprider slagen från Tee, alltså skulle han inte ha en chans och har inte nämnts alls inför tävlingen.

Men denna veckan har han inte bara varit rak från tee, han har varit väldigt lååång från Tee också. Han har varit lika lång från Tee och ibland längre än alla andra i fältet, det har inte spelat någon roll om de hetat Bryson DeChambeau eller Brooks Koepka. 

Hans tveksamma puttande på 1-2 meters puttar var också som bortblåst. Alla vi som ofta tyckt synd om hans missar på korta puttar, behövde inte oroa sig. Han rullade även i dessa när han behövde det som mest, ingen puttfrossa där inte.

Fick Ni inte chansen att se finalrundan, så ta en kolla på video nedanför.