Kanske står en ny Driver på tomtens inköpslista! Nu när säsongen mer eller mindre över och det är dags att börja på 2021 års säsong och vilka saker vi behöver få in i golfbagen. Kanske en ny golfdriver. 

Golf-Monthly en bra sida som Ni kan lägga in bland Era favoriter har tagit ut vad de tycker är de bästa Drivers för medel handicaparen inför 2021. Perfekt för oss dödliga golfare alltså!

Som vanligt med en köp av ny Driver, så är vårt råd att ta Er till Ett Pro/range och slå ett 20-tal bollar per Driver. Köp alltså inte grisen i säcken, utan testa verkligen några olika Drivers innan köp. En ny Driver är alldeles för dyr att köpa på chans!

Färg, form, ljud, ”stängt/öppet” klubbhuvud alla dessa ger ett intryck som skall falla till belåtenhet. Att tycka sin Driver ”känns” fel i form eller utseende spelar faktiskt roll hur konstigt det än kan låta. Den skall se bra ut och ge självförtroende, annars är det inte lika lätt att skicka ut den 220 meter mitt i fairway!

Reportaget finner Ni här:

Visste Ni förresten att GöteborgsGolfaren har ett samarbete med TeeTime, ett mindre utvalt golfsortiment för Er läsare!