Pressrelease från Scandinavian Mixed 

Biljetter finns nu till försäljning till Scandinavian Mixed hosted by Henrik & Annika på Bro Hof Slott Golf Club.

Fans kan köpa dagliga biljetter från 40:- för ungdomar (ålder 7-17) och 200:- för vuxna när biljettförsäljningen startar för den första tävlingen där Majorvinnarna Henrik Stenson och Annika Sörenstam tillsammans står som värdar.

Tävlingen, som är unik i sitt slag där 78 män och 78 kvinnor gör upp om gemensam prispott och trofé, avgörs 11-14 juni på Bro Hof Slott Golf Club.

Även helg- och veckobiljetterna kommer under en begränsad tid säljas till specialpris där en helgbiljett kostar 450:- och veckobiljetten 750:-.Tävlingen är sanktionerad av både European Tour och Ladies European Tour. Kampanjen med biljetter till specialpris pågår fram till torsdagen den 10:e februari 2020.

Som en del av European Tours engagemang för jämlikhet inom golfen kommer två av Sveriges framgångsrikaste manliga och kvinnliga golfare stå som värdar de kommande tre åren. Utöver en prispott på 1 500 000 Euro, för hela startfältet, kommer tävlingen även ge officiella rankingpoäng för både dam- och herrtouren. Spelare på European Tour kommer även kunna tillgodose sig Race to Dubai och Ryder Cup poäng och spelarna på Ladies European Tour får Order of Merit poäng.

Ryder Cup stjärnan Henrik Stenson kommer spela de tre kommande upplagorna i Sverige och tiofaldige Majorvinnaren Annika Sörenstam, som avslutade sin proffskarriär 2008, kommer spela tävlingens pro-ams. Svenska fans kommer få möjligheten att se flera av världens manliga och kvinnliga toppspelare utanför Stockholm nästa år och på andra svenska spelplatser för 2021 och 2022 års upplagor.

– Detta är en spännande ny tävling och vi ser fram emot att välkomna golffans från hela Sverige och världen till Bro Hof Slott Golf Club i juni, säger Mark Casey som är tävlingsledare för Scandinavian Mixed by Henrik & Annika.

– Jag är säker på att de biljetter vi nu släpper till specialpris kommer bli eftertraktade för fansen i Sverige som vill se några av världens bästa manliga och kvinnliga golfare och såklart också vill välkomna två av Sveriges största golfstjärnor i Henrik och Annika, fortsätter Mark Casey.

En av de stora framgångarna på European Tour har varit integrationen av kvinnliga proffs i GolfSixes-formatet. Konceptet att män och kvinnor tävlar tillsammans förblir framträdande genom tillägget av Scandinavian Mixed Hosted by Henrik & Annika, som drar inspiration från visionen inom svensk golf och betoningen på lika möjligheter för alla. Förutom GolfSixes Cascais kommer män och kvinnor spela tillsammans i Trophée Hassan II i Marocko i juni samt i ISPS Handa Vic Open som spelas i Australien i februari.

För mer information om Scandinavian Mixed hosted by Henrik & Annika besök www.scandinavianmixed.se

Säkra dina biljetter till tävlingen nu. Biljetterna kan köpas till specialpris till och med torsdagen den 10 februari 2020 på: https://scandinavianmixed.ebiljett.nu/ 

Kommer Ni gå på tävlingen? 

4 0