Det blir inte enklare än så här!

Se till att gilla vår Facebook sida och du är då med i en utlottning utav Golfhäftet 2020 med PLUS, värde ca 695 kronor. Så ta dig till vår FB-sida genom att trycka här och se till att göra detta innan den 31 december. Sedan så drar vi en vinnare och meddelar personen ifråga detta den 1 januari.  

Skulle du inte vinna denna gången så hava tröst, det kommer kommer fler tävlingar under 2020. Både i vår tidning och på vår hemsida och FB-sida. I nästa nummer blir det ett extra fint pris som Ni kan tävla om i Golfkrysset. Tanken är att kontinuerligt  ha lite tävlingar med enklare priser igång på vår FB-sida under 2020. Har Ni några idéer på priser, låt oss veta vad som Ni vill vinna.

Greenfee checkar, peggar, golfhandskar, övernattningar etc – vad tycker Ni är bra?