Hej på Er, hösten är här – i alla fall känns det så när regnet och vinden ligger på.
Helgens runda uppe på Ale GK innebar en hel del bortplockade utav löv på greenerna, så passa på att spela för rätt som det är är säsongen över för denna gången. Höstgolf är annars kanske den bästa golfen, då är våra banor som bäst. Vi hoppas att när Scandinavian Invitation drar igång på Hills den 22 augusti att vindarna har vänt och att solen lyser igen. Vad vi däremot är att Hills kommer bjuda på fantastisk kvalitet på greener och fairway.

I år så kommer det även en hel del sevärda spelare som säkert vill spela golf i lite sol än i hällregn. Stenson, Alex, Fidde och Karlberg är några av namnen som lyfter startfältet i år, så ta Er upp för när får du chansen igen?  Men kan Ni inte vänta tills dess så kan Ni ta del av årets tredje nummer utav GöteborgsGolfaren som landar i Era brevlådor under denna vecka.