Troligtvis blir inte framsidan som bilden. Som Ni vet har Nordea Masters bytt namn och heter numera Scandinavian Invitation och ägs numera av Europatouren själva. Touren har en “portfölj” av några egna tävlingar. För vår del är nog detta väldigt bra, touren har ju självklart inte valt att köpa upp denna tävling om de inte tror på den. Vad betyder det för oss på västra sidan av Sverige? Ja det kan man aldrig veta,men förhoppningsvis kommer Hills lyckas med tävlingen även i år.  Då har man kanske visat att vi skall vara med i ett rullande schema i Sverige.

Säkert blir det så att tävlingen kommer gå 2 år i rad på varje ort, mycket för att de stora förändringar banorna behöver göra skall nyttjas mer än en gång. Så min gissning är att vi är minst 4 år ifrån att den hamnar i Göteborg igen. Så passa att tar Er upp i augusti och heja på våra svenska spelare och speciellt då våra västsvenska spelare.

I kommande nummer av GöteborgsGolfaren kommer den svenska organisationen bakom Scandinavian Invitation göra en egen bilaga ihop med oss på GöteborgsGolfaren. Den kommer finns i tidningen ca veckan innan start och innehålla tips och sista minuten information om tävlingen för Er som besökare. Vill Ni annonsera i denna, eller vet någon som borde vara med – hör då av Er. !
Annars svinga lugnt i sommar!