Är du golfare eller har du bara riktigt höga krav? Då är detta bostaden för dig! Ett exklusivt BR-parhus beläget vid Torslandas golfbana. Här erbjuds du stilrent HTH-kök, två helkaklade badrum och en fantastisk utsikt över golfbanan. Ett boende utöver det vanliga, så välkommen hem!
Så låter säljtextVy över Torslanda GKen för detta boende på Elsas väg 23, Torslanda. rakt framför Torslandas golfbana. Som Ni kan se på bilden till vänster. Visst ser det läckert ut? Hav & Golf vilken kombo!

Ibland önskar jag att jag funnit kärleken till golfen tidigare, att jag inte plockat upp den i 20-års åldern. Undrar om jag kunde varit betydligt bättre om man fötts med klubban i handen. Eller skulle man kanske inte tyckt det var lika roligt om man började för tidigt, kanske hade jag istället lagt av och inte spelat alls. Hur som helst om man flyttade till ett boende direkt vid banan så kunde man ju ta igen förlorad tid istället. Så till Er alla som inte tycker att Ni får tid till den bästa sporten av alla, varför inte bo så nära att det går att spontana spela innan frukost och innan läggdags! Ja då har Ni inget att tveka över, då kan detta vara boendet för Er.