Påskutflykt? Sommarstugan, båten eller golfbanan brukar vara givna alternativ under påsken. Jag skulle lägga till Hede Outlet och Golf Outlets butik där. Jag var i Kungsbacka och Hede under helgen för att förse mig med lite snygga kläder. Självklart passade jag på att besöka vår enda outlet i vårt distrikt – Golf Outlet. De bytte lokal för drygt ett år sedan och den nya butiken är verkligen snygg med bra sortiment. För Er som inte varit där eller vet vad är, så kommer här kort info.

Golf Outlets har i över 20 års tid erbjudit golfare i östra och västra Sverige möjligheten att handla det bästa inom golf till låga outletpriser. I butikerna hittar du ett gediget utbud av allt man kan tänkas behöva för sitt golfutövande. Alltid till 30-70% rabatt mot ordinarie priser på marknadsledande varumärken. Med tre stycken stora butiker (Löddeköpinge, Stockholm och Kungsbacka) blir Golf Outlets Sveriges största outletkedja inom golf. Du kan i alla butiker testa ut dina klubbor med hjälp av kunnig personal. Nu inför säsongsstarten finns det massor av nyinkommet i klädavdelningen. Varför inte passa på att utnyttja ”Klädklippet” där du får ytterligare 10% rabatt på outletpriset om du köper 3 plagg eller fler. Detta gäller även på alla klubbor och järnset.

På Hede Fashion Outlet i Kungsbacka, endast 20 min söder om Göteborg, hittar du inte bara Golf Outlets utan även över 150 st populära varumärken i över 50 butiker. Väl värt ett besök under påsken!