Snön smälter och någonstans i kroppen vaknar ”golfaren” till liv igen, det är alltså hopp om livet igen. Visst det kommer nog ta sin tid innan våra banor här i Göteborgsområdet öppnar upp och är spelbara. Men tur då att det finns andra banor att spela.

Vi kan utnyttja Golfhäftet och ta oss ner till Skåne i mars månad och spela några banor där. Likaså finns det banor i Danmark och norra Tyskland som vi lätt kan nå med bil och färja från Göteborg. På sätt kan vi vara igång innan vår hemmaklubb har öppnat upp.

Faktiskt är det så att vi är ganska privilegierade genom vårt läge här på västkusten. Vi har Landvetter Sveriges näst största flygplats runt hörnet. Vi har Stena Lina som tar oss både till Tyskland och Danmark. Sedan når vi Skåne med bil på 2 1/2 timme och likaså ett annat för oss lite ”bortglömt” område, nämligen Oslo. Handen på hjärtat har du spelat golf i Norge eller ens tänkt tanken? Oslo Golfklubb, Miklagard, Losby och Holtsmark är kanske de starkaste korten runt Oslo. Men det finns fler bra banor och flera av dem går att spela med Golfhäftet.

Så frågan blir, kan du tänka dig spela golf i Oslo?

Du har redan röstat!