Va! Ho-sung Choi, vem är det frågar Ni säkerligen. Då tycker jag Ni skall ta Er tillfället i akt och läsa storyn bakom denna 45-åriga Korean som faktiskt är rankad bland de 200 bästa i världen. Det visar att vi ”alla” kan ta oss till toppen. Handlar bara om att vara beslutsam, envis och tro på sig själv. Länken till reportaget om honom finner Ni här. Ni kan också ta en koll på hans unika sving, dock är den inte så annorlunda som man kan tro, fram till bollträffen är allt enligt ”reglerna”. Det är efter bollträffen som det ser lite roligt ut, personligen gör det mig väldigt glad. Jag har alltid haft ett gubbsteg framåt efter bollträff, som medspelare har roat och retat mig för. Nu behöver jag inte tänkta på det.

Passar samtidigt på att påminna att senaste numret utav GöteborgsGolfaren är ute, länk till tidningen på nätet finner du här. Hör gärna av dig om tidningen det uppskattar vi. Vill du bli skribent hör då av dig.

Självklart skall du även ta chansen att tävla om ett fint första pris med ett värde av ca 2.500 kronor från Destination Halmstad. Övernattning för 2 personer på Scandic Halmstad och fritt spel på Ringenäs GK väntar vinnaren av detta numrets Golfkryss. Ditt svar vill vi ha senast den 31 mars.