Ekarnas GK

Försthandsvalet för golf i Västra Götaland.
Ekarnas GK i Grästorp strax utanför Trollhättan är erbjuder även närhet till restauranger och affärer. Gästspelare är nästan alltid lyriska i sina vitsord över banans skick och återkommer år efter år. Boendet är i direkt anslutning med parkering och första tee. 

Naturskönt boende !

Ekarnas golfbana är inte särskilt lång, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord. Gästspelare är nästan alltid lyriska i sina vitsord över banans skick och återkommer år efter år.  Banan erbjuder fyra olika banlängder som är slopade: orange, röd, gul och vit.

Ekarnas GK erbjuder fina träningsmöjligheter i en härlig miljö. Drivingrangen erbjuder tak över huvudet på ena sidan och i mitten finns en Svingstudio. Den mysiga restaurangen finns redo för dig både före och efter rundan. Du kan även sitta ute på verandan.

På Nossans Hotell och Vandrarhem kan du koppla av efter golfrundan eller ta en promenad längs Nossan ner till centrum med gott om butiker och matställen.
Kommer du med husbil finns också ställplatser.

BOKA DITT BOENDE PÅ EKARNAS GK

Bildkollage Ekarnas 

Vad väntar du på!

Ekarnas GK har ett naturskönt boende och närhet till centrum med restauranger och affärer. Här finns alltså något att göra även efter golfen.