Vinbergs GK

Golfpaket från 1 265 kr (895 kr).
Vinbergs Golfklubb ligger endast  timme söder om Göteborg och på anläggningen finns hela 46 bäddar fördelat på stugor och golfsviter. Här finner du en familjär stämning, bra krog, en bana i riktigt fint skick och service i världsklass! Detta gör Vinbergs GK till ett fantastiskt resmål för en golfresa med familj eller vänner.
Europas mest besökta Golfhäftet bana under 2019!
OBS! Våra 3 utvalda golfpaketen gäller endast sön-torsdag
(ej fre/lör).

Grymt boende!

Spännande, utmanande, vacker och välskött!  Så beskrivs kortfattat Vinbergs 18 hål, par 72. Banan, som är av hed- och parkkaraktär, spelas i en omväxlande, bitvis helt betagande halländsk natur. På Vinberg finns också en slopad 9-håls Pay & Playbana av ovanligt hög kvalitet. Värd att testa under Er vistelse.
Underlaget på Vinberg är av ren sandjord vilket ger torra och fina banor nästan hela året om. Vilket också gör att säsongen kan starta tidigare och sluta senare än på många platser i landet. 
Krogen ha öppet från tidig morgon till sen kväll under säsong. och serverar frukost, lunch, a la carte på eftermiddagen och middag på kvällen. Här äter Ni gott helt enkelt!
Bra övningsområden för egen träning.

VÅRA FAVORITER HOS VINBERGS GK

Nedan finner du 3 förslag som är våra favoriter för boende och spel hos Vinbergs GK, och glöm nu inte välja GöteborgsGolfaran när Ni bokar.

1. Boende i stuga med mat

Paket 1 innehåller en 2 rätters middag och frukost för endast 1 265 kr i stuga. Fritt spela på banan och träningsområdet. 

PRIS endast 1265 kronor/person

2. Boende i svit med mat

Paket 2 innehåller en 2 rätters middag och frukost för endast 1 565 kr i svit. Fritt spela på banan och träningsområdet. 

PRIS endast 1565 kronor/person

3. Endast boende & golf

Paket 3 innehåller boende och spel, dock ingen mat eller frukost. Dock kan man tillaga mat i stugan på spis, och givitvis finns kyl & frys.

PRIS endast 895 kronor/person

Priserna är baserade på 4 personer/stuga. 3 personer/stuga: + 100 kr/p & natt. 2 personer/stuga: +200 kr/p & natt

Bildkollage Vinbergs 

Vad väntar du på!

Vinbergs GK tillfredställer alla sinnen, bra bana, bra mat och trevlig personal.
Väl här vill man aldrig åka hem igen…