Det är inte ofta vår kära morgontidning GP skriver om golf, speciellt inte i ett ”olåst” läge. Dvs något som alla kan läsa utan en prenumeration, men så är fallet med denna intressanta artikelDen handlar om att Nordic Golf League fick ta till lite udda knep för att få genomfört sina tävlingar. Nordic Golf League är också det första ”steget” mot stjärnorna, här är det ofta spelare med handicap 3 eller lägre som är i början av sin karriär. Så att de får chansen att bedriva tävlingsgolf trots pandemin är verkligen bra.

Att spela på golfsimulatorer är något som den yngre generationen är van vid och tar som en självklarhet. Vi lite äldre har nog en större tröskel att ta klivit in i en hall och slå bollar mot en duk. Men eftersom du kan mäta alla dina slag och direkt få feedback, så är detta detta bästa träningssättet under vintern. Har du inte prövat så gör ett försök.

Just nu har två anläggningar specialiserade på detta öppnats i vårt distrikt. Indoor Golf i Sisjön och Kungsbacka. Tycker att Ni skall ta Er förbi och göra ett försök innan Ni springer ut på hemmabanan…

Är inomhus golf något för dig?

Du har redan röstat!