Det är inte ofta det viskas om en ny golfbana i Sverige, än mindre i vårt distrikt. Men nu har i alla fall Valldas gamle ordförande Peter Teiffel startat något som skall bli kul att följa. Han har nämligen föreslagit att en golfbana ska byggas på marken intill slottet Tjolöholm. Är själv inte insatt i marken, men visst borde det bli links influerat!

Peter Teiffel skriver i ett brev till kommunstyrelsens ordförande Lisa Andersson (M) att en golfbana skulle kunna stärka ekonomin för anläggningen. Lisa Andersson är också ordförande i stiftelsen Tjolöholm, så det är någon som är väl insatt i stiftelsen och ”politiken” runt slottet. Än så länge finns det inte så mycket att läsa, men på följande länk finner Ni alla fall lite. Kanske något för ett av årets nummer av GöteborgsGolfaren

Vad tycker Ni! Skulle Ni tycka att det vore ett bra förslag och ett intressant läge för en ny bana i vårt distrikt?

Du har redan röstat!