Efter många om och men… Efter alla sorger och problem… Efter allt regn så kommer då äntligen lite solsken!

Vi kan glädja Er medlemmar ute i vårt distrikt att det kommer ett nummer som rundar av vår fantastiska säsong. Den 16 november kommer årets sista nummer ut, det har ju tyvärr varit två inställda nummer i Coronas spår. Men nu när distriktet växt med 5 000 nya medlemmar är vi så väldigt glada att få ut ett nummer till dessa. För många av dem blir det första gången de får se och läsa GöteborgsGolfaren.

Vi har sagt det förut men säger det igen, det är en unik produkt Ni har i Er hand. Inget annat distrikt har en lokal golftidning!
Vi kommer fortsätta satsa på det lokala och inte ha en massa svingtips, resereportage, utrustningstester eller banbesök. Vår styrka ligger i vårt distrikt och vad som händer här, att lyfta lokal frågor och berätta lokala stories.

Nästa år blir det 4 nummer igen, mars, juni, september och november, Men innan dess läs gärna vårt sista nummer när det utkommer och svara på golfkrysset. Kolla gärna in våra annonsörernas erbjudanden och ta del av dessa.

Tidningen kommer snart i Er brevlåda men går bra att läsa här!