Har Ni också missat denna nyhet!. Den har liksom smugit lite under radarn, men för vårt distrikt är detta det största som kommer hända under nästa år. Scandinavian Mixed kommer spela på Vallda nästa år. Världsstjärnor från både dam och herrsidan kommer dyka upp och spela distriktets kanske bästa bana!

Skall bli kul att se hur Vallda står sig mot Hills, bägge banor har ju lite ”publik” problem. Men Hills löste detta väldigt bra sista året. Och det skall bli kul att se hur de löser det på Vallda. En Mixed tävling kommer säkert locka mer publik än vad en ”mindre” tävling på Europatouren gjorde. Ett nytt koncept, som kommer locka nya kvinnliga åskådare och kanske framtida golfare!

Tävlingen kommer bestå av 78 män och 78 kvinnor som tävlar mot varandra i samma tävling, de tävlar alltså om en gemensam prispott och trofé! Ett unikt samarbete mellan European Tour och Ladies European Tour. Ni kan läsa mer på Scandinavian Mixed hemsida och längre fram beställa Era biljetter där.

Nu har vi alltså löst vår egen julklapp, en biljett till tävlingen 10-13 juni. Detta skall bli hur kul som helst och det är bara hoppas att Corona viruset är över och att vädergudarna är goda mot oss.

Så frågan blir – kommer du köpa biljett och gå på Scandinavian Mixed?

Du har redan röstat!