Vad tyckte experterna om Svenska Golfförbundets nya medlemstidning – Golfa! Det var ca 3 veckor sedan premiärnumret landade i vår brevlåda! Tidningen som redan innan den kom ut skakat om medielandskapet inom golfen. Vår ”kära” Svensk Golf blir alltså en prenumerationstidning. Istället skulle golfförbundet gå tillbaka till att göra en tidning, något som de för några år sedan slutade med för det var alldeles för dyrt för oss medlemmar. Därför lades den ut på anbud och Egmont vann denna upphandling – nu helt plötsligt var det alltså dags att åter igen göra en tidning i egen regi.
Så vad tyckte experterna?

Utan att överdriva och och ta ifrån Er läsningen av reportaget som finner här! Så är det en jämn sågning vid fotknölarna de ger tidningen. Vad tycker NI själva? Rösta längst ner med tummen upp eller ned. Själv så lutar jag åt en 2:a i betygsskala till 5.

Så är det en tumme upp eller ned från dig på förbundets nya tidning Golfa!

0 1