Vi behöver Er hjälp med att finna annonsörer!

Som ni kanske har upptäckt så kom inte nummer 2 av GöteborgsGolfaren i Er brevlåda i slutet av maj. Vi har fått några mejl som undrat varför de inte fått tidningen! Nej det är inte för att posten missat delat ut tidningen. Det är för att Corona viruset lagt sig som en våt filt över allt. Vi kunde helt enkelt inte ge ut en tidning. Det saknades annonsörer och att göra vissa av de tänkta reportagen gick inte heller med tanke på förhållningsreglerna.

Vi siktar istället mot nummer 3, som är tänkt att koma ut i slutet av augusti. Men som det ser ut nu, blir detta också svårt. Kanske måste vi ställa in nummer 3 och 4 också, snyft!. Att driva en tidning de senaste åren har inte varit lätt och nu under Corona tiderna mer eller mindre omöjligt. Vi tar därför gärna emot Er hjälp!

Vet ni någon som kan vara intresserad utav att annonsera? Hör då av Er.
Ställ gärna frågan vad det kostar att annonsera, eller hur vi kan hjälpa Er att synas! Det kan vara med en annons i tidningen, på hemsidan, FB-sida, nyhetsbrev eller med Ert egna reklamblad istoppad i tidningen på önskat selekterat område.

Allt startar med ett mejl eller telefonsamtal.
info@goteborgsgolfaren.se eller 0707-58 66 87