Årets första nummer är alltså ute, i nytt format och med ny logga. Vi ville med denna ”nystart” tala om för Er att det är en unik produkt Ni håller i Er hand. Den är lokal och är gratis något som är unikt i golf Sverige. Tänk gärna på det när Ni läser igenom tidningen.

Solen lyser och snart öppnar våra golfbanor igen har i år inte samma glädjande effekt som tidigare år. Tyvärr ligger Corona oron över oss alla, rädslan för att bli sjuk eller förlora jobbet gör att man inte kan glädjas på det vanliga viset. Man kanske kan vi tänkta tvärtom. se golfen som det andningshål som vi så väl behöver. En flykt från den hemska verkligheten och en chans att andas och komma bort från allt en stund.

Om vi håller lite extra avstånd till våra spelpartners, undviker att ta varandra i hand på första tee och efter avslutad runda, så bör golfrundan inte vara några problem. Vi är ute luften och vi går åt olika håll efter våra utslag. Vi står normalt nästan alltid med 2 meters avstånd ifrån varandra i alla fall, runt green och tee. Så spela golf och försök njuta.

Glöm inte heller att shop och restaurang måste få sitt besök och även om det kan verka lite mer komplicerat och farligt så skall det nog gå bra. Tvätta händerna, ta lite extra avstånd, Swisha pengarna istället för använda cash eller kort så slipper Ni onödiga riskmoment. Vi är alla i samma båt, så ta hand om varandra och visa extra hänsyn i dessa svåra tider.

Tidningen den läser Ni här!

Golfkrysset med fint första pris från Thorskog Slott löser Ni här!

Slutligen gilla oss på Facebook