Då var det dags igen… Våren är här och ”djävulen i oss” vill ha en ny Driver. Så här kommer informationen om de 5 bästa drivers som lanseras i år.

Att köpa en ny Driver är ju inte billigt så det är bra att läsa på och testa ordentligt på rangen och gärna ihop med en expert/pro. Vi rekommenderar att gå till Golfstores som finns på flera av våra klubbar. De kan Drivers och har en väldigt duktig personal. Eftersom de finns på klubben så kan du testa på rangen, gör detta gärna under en lektion, då får du information som svinghastighet, öppet/stängt klubbhuvud etc.  Det gör att du kan köpa en driver med bästa förutsättningar för dig direkt.

Nedan film ger dig en bra information om årets bästa Drivers och där ifrån kan du kanske välja ut 2-3 stycken som du sedan ber om att få testa på plats i butik eller på rangen.

Utseende, färg och ljud vid bollträff spelar också in, man vill ju ha självförtroende när man greppar sin Driver. Inte tycka den är ful, eller verkar ”öppen” i klubbhuvudet för mer slice än vad man redan har. Själv vill jag inte ha en driver med för mycket ”pling” ljud i träff eller att huvudet känns ”stängt” när jag greppar drivern.