Vi får ofta frågan vad händer framöver med tidningen? Kommer Ni ge ut GöteborgsGolfaren ut även nästa år? Som Ni vet så går ju Svensk Golf i graven (som gratistidning) och vi förstår då varför frågan uppstår. Vi kan lugna Er med att under 2020 kommer GöteborgsGolfaren fortsätta utkomma som vanligt. Detta trots att medielandskapet ritas om och gör det svårare för tidningar att utkomma. Vi är helt utan stöd och finns bara för att vi har fantastiska annonsörer. Ta Er tid att kolla på annonserna, läs dem lika mycket som det redaktionella innehållet. Se om de inte har något för Er att inhandla.

Likaså ta och fundera på om inte Ni och Ert företag kunde ha nytta av att synas i tidningen. Antingen med en annons eller så som World of Golf gjorde, en egen trycksak som går med i tidningen. Ni har även möjlighet till att synas här på hemsidan, på vår FB-sida eller gå med i vårt nyhetsbrev. Det finns även möjlighet till redaktionell annons om det är mer i Er stil.

Till sist så vill jag länka Er vidare till årets sista nummer.
Där Ni kan läsa intervjun om våra två framtida stjärnor Louisa och Ludvig.