Vi tjuvar lite med att släppa Golfkrysset som en liten ”teaser” för vad som komma skall. I nästa vecka får Ni GöteborgsGolfaren i Era brevlådor, men redan nu kan Ni lösa Golfkrysset om Ni önskar. Fina priser från Golfhäftet och Innesvingen står på spel, så ta nu och lös nyckelordet och skicka in Ert svar. Vi behöver detta senast den 30/11 på tavling@goteborgsgolfaren.se för att Ni skulle kunna vara med i utlottningen.

Förutom att lösa Golfkrysset så kan Ni komma med feedback och med förslag hur vi skall utveckla tidningen tills nästa år. Vad är det Ni vill läsa? Är Golfkrysset något att behålla! Vilka vill NI vi skall intervjua mm.

Nästa år så kommer Svensk Golf bli en prenumerationstidning och Svenska Golfförbundet kommer själva ge ut en tidning vid namn Golfa!! Denna kommer utkomma 4 ggr/år precis som GöteborgsGolfaren och blir 52 sidor tjock. Så om Ni inte börjar prenumerera på någon tidning så blir GöteborgsGolfaren än mer viktigare (hoppas vi) för Er under 2020. Så kom gärna med förslag på hur vi gör den ännu bättre.