Då är det äntligen dags för proffsen att inta Hills i igen. Denna gången är startfältet mycket starkare och intressantare än ifjol, inte bara därför att Stenson och Alex kommer, utan också för att vi har två ”heta” svenskar från senaste tävlingen på Europatouren, Robert Karlsson och Rikard Karlberg. Banan ser bättre ut, organisationen har lärt sig massor från ifjol – ja allt pekar på att detta kan bli något riktigt bra.

Så har du inte handlat biljett så får du skylla dig själv, för detta vill man inte missa. Jag tror nämligen på svensk seger i år och att vinnaren är någon av de ovan nämnda. Blir jag tvungen att specificera mig mer än så, ja då faller mitt val på Rikard. I bra slag (5:a förra helgen), sin hemmabana och ett massivt stöd från Ale GK:s medlemmar som kommer klädda i sina T-shirts. Han är också väldigt bra på och runt greenerna – något som på Hills är viktigt då missad green kan innebära knepiga lägen. Visst vore det en riktig ”saga” om han så snabbt efter sjukdom kan ta sin andra Europatour seger på hemmaplan. Nedan finner du två väldigt viktiga länkar, till vädret och tee tiderna för imorgon.
Väder:
Starttider: