Så då kom nyheten som vi väntat på ett tag, Svenska golfförbundet slutar subventionera vår golftidning Svensk Golf. Egmont tar då beslutet att inte göra den som en gratistidning längre, från juni 2020 blir den istället en prenumerationstidning. Nu har vi bara en gratis tidning kvar i pappersformat i vårt avlånga land, nämligen vår egna älskade GöteborgsGolfaren. Fantastiskt eller hur! Vi hoppas självklart att det skall förbli så, men då behöver vi Er hjälp! Vi behöver hjälp med att finna annonsörer, vet du någon som borde vara intresserad utav att nå ca 40.000 golfintresserade personer i stor Göteborg? Så tipsa oss, eller tala om för de företag som Ni tycker borde ha nytta av att annonsera i vår tidning.
Branscher som vi tycker skulle vara extra roligt att få in är:
Kläder
Möbelvaruhus
Heminredning
Mäklare
Elektronik
Bubbelbad/Bastu/Jacuzzi leverantörer
Husbilar/Husvagnar