Ett speciellt nummer i dubbel bemärkelse, tidningen fick nämligen två framsidor. Ett feltryck gör att några av Er sitter med ”unikt” nummer och vem vet, kanske en framtida guldgruva. Sedlar/mynt med feltryck har ju en tendens att bli samlarobjekt, kanske samma sak här. Gällandes innehållet så tycker jag reportaget om Kim Sintorp är riktigt bra och läsvärt. Även om sommaren 2018 var fantastiskt så kan detta mycket väl vara något som blir standard framöver med ett allt varmare klimat på vår jord.

Här har vi allt något att tänka till om, många behöver nog se över sitt bevattningssystem. Bygga extra dammar/vatten hinder, så nya grässorter och minskad bevattning är nog saker som vi får vänja oss med. Hur kan vi som golfare hjälpa till, ett sätt är att åka kommunalt till golfbanan som i vårt reportage visade vara svårare än tänkt. Så ett första steg kan vara att börja samåka allt oftare till golfbanan.

Så dagens fråga blir, kan du tänka dig att samåka i större utsträckning till golfbanan?

Du har redan röstat!