Hej igen på Er alla! Snö, hagel och regn – ja vädret är verkligen ombytligt just nu. Tur då att vår kära tidning går att lita på, och att den fortsätter utkomma 4 ggr/år. Nästa nummer kommer landa i Er brevlåda ca 14-16 maj och har en lång intervju med Kim Sintorp som är distriktets bankonsulent. Han hjälper alltså våra banor med råd om skötsel och annat. Här finns också ett utvalt axplock av klubbarnas intressantaste tävlingar under 2019, så ta en koll och se vilka tävlingar du kan spela på andra banor i distriktet. Lämna hemmaklubben ibland och få lite nya intryck ibland är bara bra, för på tee på hemmaklubben så kommer oftast samma klubba upp ur bagen hela tiden. Som vanligt finns också regelfrågorna och Golfkrysset att fundera och klura på. Ett reportage om att åka kommunalt till golfbanan och mycket annat läsvärt finns där också.  Så håll ut i regnet och haglet. Vi måste alla också locka med oss någon ”icke” golfare (finns det sådana) till golfens dag den 25 maj så de kan introduceras för den ädlaste sporten av de alla. Frågan att fundera på och ge oss tummen upp eller tummen ner på är: Kommer du ta med dig någon till golfens dag?
Du har redan röstat!