Jag vill bara påminna Er om att lösa Golfkrysset innan det är för sent. På söndag är det deadline för medverkan i årets första Golfkryss. Det finns ett fantastiskt fint första pris sponsrat utav Destination Halmstad. Man vinner en övernattning på Scandic Hotell Halmstad med fritt spel för två personer på Ringenäs GK. Inte skall du väl missa chansen att bli vinnare till detta fina pris, och glöm då inte av att det även finns ett andra pris från Innesvingen. En värdecheck på 200 kronor, dessa 200 kronor kan du tex. använda i deras fina golfsimulatorer till hösten/vintern.

Så hur gör man då för att deltaga tänker du, jo enkelt. Gå in på www.goteborgsgolfaren.se och sedan in under fliken Tidningen – Golfkrysset, eller klicka här.
Passar på att önskar Er lycka till och att vinnaren meddelas på måndag via Hemsida/FB-sida och i Nyhetsbrevet.