Så då var årets första nummer ute, som vi har väntat! Vi hoppas att Ni finner det intressant och läsvärt. Vi vill som vanligt ha feedback, och längre ned kan Ni ge oss tummen upp eller tummen ner för detta numret. Ännu bättre är om du mejlar oss.
Glöm inte heller att skicka in Ert tävlingsbidrag i Golfkrysset. Första priset är en övernattning på Scandic Halmstad med fritt spel på Ringenäs för två personer till ett värde av ca 2500 kronor. Är det kanske du som är vinnaren! Här kan du lösa krysset och svara.

Annars så handlar detta numret en del om de nya reglerna, förklarade utav Mats Lanner. Sex av våra klubbar förklarar hur de tänker och sköter sin tävlingsverksamhet. Det är alltid svårt att hitta en balans med bra tävlingar och tävlingsfria helger. Det är också lite funderingar kring klubbarnas hemsidor. Hemsidorna är ju faktiskt ofta första kontakten med greenfee gästen. Vad vill Ni att hen skall se när hen tittar in på Er sida? Inte alltid lätt, men väl värt att fundera på.  Det är också fyllt av massa korta inspel och vår ledare utav Richard Norling. Du finner numret här.

Nästa nummer skall vara ut i mitten av maj, så kom igen mejlbomba oss med idéer på vad som vi skall skriva. Eller ännu bättre hör av dig och bli en i gänget, skriv om det bästa som finns golf – lägg ett mejl vet jag. Så hör vi av oss.

Nu till själva frågan, vad tycker du om tidningen och mer specifikt detta numret? Ge oss tummen upp eller tummen ner!

Du har redan röstat!