Garmins nya Approach® G80  är en handburen golfdator med skärm (banguide) men även med inbyggd mätning av slagkraft som spårar klubbhuvudets och bollens hastighet, smash factor, svingtempo och uppskattat avstånd.

Ta ditt spel från rangen till banan.
Inbyggd mätning av slagkraft som spårar klubbhuvudets och bollens hastighet, smash factor, svingtempo och uppskattat avstånd. Innehåller fyra övnings- och spellägen som hjälper dig bli jämnare i ditt spel.

Den har en 3,5-tums pekskärm i färg som kan läsas i solljus, smal design och knappar så att du snabbt kommer åt radarn.
Laddad med fler än 41 000 detaljerade goflbanekartor i färg över hela världen.
Laddningsbart batteri som räcker upp till 15 timmar med GPS.

På banan mäts slaglängden med den inbyggda mätaren. För att komma åt mätaren under rundan trycker du bara på radarns snabbåtkomstknapp. Dessutom får du den praktiska funktionen Peka på mätpunkt på bankartor i fullfärg. Peka på valfri punkt på skärmen som går att läsa i solljus så visar den avståndet till just den platsen – fairway, hinder, landningsområde eller främre, mittre eller bakre delen av greenen. Den kan även användas som ett digitalt scorekort med poängsättningsalternativ för Slagspel, Poängbogey, Skins och Matchspel med justerbara handicap.

Regelbundna uppdateringar av golfbanor skickas automatiskt till enheten.PlaysLike-avstånd ger dig avstånd till målet, justerat efter slag i upp- eller nedförsbacke. Det är enkelt kan stänga av för turneringsspel. PinPointer visar dig greenens plats vid blindslag. Med Greenvy kan du zooma in på greenen för att få mer exakta avstånd till flaggans plats. I läget med stora siffror blir siffrorna större så att det blir enklare att läsa avståndet till den främre, mittre eller bakre delen av greenen.

Approach G80 fungerar med den kostnadsfria appen Garmin Golf där du kan tävla, jämföra och få kontakt med andra golfspelare på fler än 41 000 golfbanor över hela världen. Spelare kan publicera sina resultat och jämföra data, rankning och statistik i appen. Från ca 5.590 kronor under första kvartalet av 2019.

Vi på GöteborgsGolfaren kan inte säga annat än att det verkar väldigt spännande och intressant.

Kolla gärna in filmen för att se hur det fungerar.